Coneix-nos

El nostre projecte va néixer ara fa 5 anys, amb quatre eixos: la docència, la cultura, la tecnologia i l’esport.

 

Botiga

Tenim tot el material escaquístic que necessites perquè gaudeixis de l’esport-ciència en l’àmbit individual, però també competitiu, doncs només treballem amb material avalat per la federació internacional d’escacs (FIDE, per les seves sigles en francès).

 

Els escacs a l’aula; missió pedagògica

Sabem que el més important són els alumnes, el seu creixement personal i el seu desenvolupament intel·lectual, i els escacs són un mitjà per assolir aquests objectius.

El creixement i desenvolupament personal dels jugadors, tant en l’àmbit intel·lectual com també emocional, és la nostra màxima prioritat. Sabem per experiència que els escacs són una eina fantàstica per facilitar-ho; milloren la concentració i permeten que l’aficionat gaudeixi del joc, que facilita la interacció social entre tots els companys.

El compromís amb la difusió dels escacs, cristal·litza en un projecte educatiu a les escoles que té la finalitat de vertebrar la comunitat d’escaquistes, mitjançant el treball de base i la creació d’una àmplia xarxa de professorat amb la finalitat de donar classes d’escacs, a diferents nivells amb la màxima qualitat d’ensenyament.

A Escacs Girona creiem en la feina que es realitza tot tenint en compte les capacitats de cadascú, i respectant sempre la voluntat de tothom.
Els escacs representen un camí que hom pot començar, però que mai no s’acaba, perquè la seva meta és que gaudim traçant-lo; millorant la nostra concentració i intel·ligència emocional, entre altres capacitats cognitives, tot gaudint de la seva complexitat. De vegades sols davant el tauler, però construint excuses per conèixer-nos millor quan s’hagi acabat la partida.

 

Col·laborem

Vols tastar els escacs?

Oferim la formació necessària perquè els nostres alumnes aprenguin els fonaments dels escacs. És a dir: com es mouen els peons, les peces menors (cavall i alfil), la torre, la dama, el rei; com es corona el peó, com es captura “al pas”, què és l’escac, com i quan ens podem enrocar. Però també: per a què serveix l’enroc, quan és recomanable enrocar-se, en què consisteixen els principis d’espai, estratègia i tàctica, etc.

Per tant, oferim formació des de zero, i fins a altíssims nivells de competició. I podem fer-ho perquè tenim la sort de col·laborar activament amb un dels clubs amb més federats de tota Catalunya: el Club d’Escacs Santa Eugènia. Així assegurem la qualitat i la disponibilitat de les nostres classes.

Tanmateix agrair per la seva col·laboració a Jordi Vidal president del Club d’Escacs Santa Eugenia i al vocal Dani Pau.

 

Arnau Clot
Director

POL SABRIA
INSTRUCTOR

Beatriz Mangas
Instructora

Albert Ripoll
Disseny gràfic